Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Betaalmethoden

Betalen kan op verschillende manieren.

iDEAL

Handelgigant.nl werkt met iDEAL, de meest voorkomende betaalmethode.

Bankoverschrijving (factuur)

Betalen per factuur. U ontvangt een factuur in pdf-formaat na het plaatsen van een order. Deze factuur kunt u betalen wanneer het u uitkomt.  LET OP! Wij verzenden de bestelling direct nadat wij de betaling op de rekening ontvangen hebben.

U zit nergens aan vast na het plaatsen van een order met als betaalmethode: bankoverschrijving. U heeft pas definitief besteld zodra wij de betaling van u ontvangen hebben.

PayPal

Betalingen via PayPal zijn mogelijk.

Mister Cash / Bancontact

Mister Cash is een betaalmethode speciaal voor onze klanten uit België. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierde kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij creditkaarten het geval is, maar dan gewoon met uw eigen bankpas. Het enige wat u hoeft te doen is uw kaart gegevens in te vullen en uzelf in een beveiligd scherm van uw eigen bank te identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

Pinnen bij afhaling

Pinnen kunt u alleen als u het product ophaalt.