Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Vaatwassers

Vaatwassers

Vaatwasser in de horeca

Vieze vaat, het gaat maar door. Van kopjes en glazen tot borden en pannen, in de horeca is veel afwas. Dit wilt u natuurlijk niet allemaal handmatig verwerken, daarom heeft bijna elk horecabedrijf wel een vaatwasser. Een vaatwasser zorgt er niet alleen voor dat de vaat schoon wordt, het levert ook een tijdsbesparing op in de toch al vaak hectische keuken en zorgt voor extra hygiëne.

 

Investeer in de juiste vaatwasser

Een vaatwasser in een essentieel onderdeel van een horecabedrijf. De goedkoopste machine is niet altijd het beste voor elke locatie. Investeer in de juiste vaatwasser en zorg ervoor dat ook de afwas in uw onderneming loopt als een gestroomlijnde machine. De grootste kosten tijdens het gebruik zitten in het waterverbruik. Bij een hoger waterverbruik door de vaatwasser is er meer energie nodig om het water op te warmen en wordt er meer vaatwasmiddel gebruikt. Veel professionele vaatwassers worden aangesloten op warm water en hergebruiken het gefilterde water om energie te besparen.

 

Welke vaatwasser voor mijn bedrijf?

Er zijn veel verschillende soorten vaatwassers, om te weten welke het beste bij het bedrijf past begint u met inventariseren van de vaat die gedaan moet worden. Gaat het alleen om borden en kopjes, of moeten de pannen ook in de vaatwasser? Daarna kijkt u in hoeveel tijd de vaat weer beschikbaar moet zijn en natuurlijk wat de beschikbare ruimte is. Een kleine zaak kan misschien werken met een voorlader, een grotere horeca gelegenheid zal meer hebben aan een doorschuifvaatwasmachine. Voor bedrijven die echt veel afwas hebben is het een optie om 2 doorschuifvaatwasmachines naast elkaar te zetten, of te kiezen voor een korventransportmachine, waarin alle processen geautomatiseerd worden uitgevoerd.

 

Vaatwasser bestellen

Vaatwassers bestel je eenvoudig online bij Handelgigant.nl, dé specialist in horeca apparatuur en horeca benodigdheden. Uw vaatwasser is natuurlijk scherp geprijsd en wordt snel geleverd.