Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Koelcel

Koelcel

Koelcel

Heeft de bestaande koelkast van uw horecaonderneming te weinig capaciteit of is de oude koelcel aan vervanging toe? Dit is een goed moment om te investeren in een nieuwe koelcel. Alle benodigde ingrediënten voor uw bedrijf moeten natuurlijk zo goed mogelijk opgeslagen worden en zo lang mogelijk vers blijven. Een goede koelcel is hiervoor veelal de beste oplossing. Producten kunnen overzichtelijk worden gerangschikt, zodat u overzicht houdt en fifo werken wordt veel eenvoudiger. Daarnaast zorgt de goede koelmotor van de koelcel voor een constante temperatuur.

 

Koelcel voor elke bedrijfsgrootte

Handelgigant levert koelcellen in veel verschillende afmetingen. Zo is er voor elke ruimte een passende koelcel te vinden. Onze demontabele koelcellen zijn standaard uitgevoerd in “sandwich” model, bestaand uit een plaat polyurethaan beschermd door een stalen plaat aan beide zijden. De panelen van de koelcel worden onder hoge druk gevuld, waardoor 100% adhesie wordt gegarandeerd. Door de pin/groef constructie is de koelcel makkelijk op te bouwen en te demonteren en blijft de thermische isolatie stabiel.

 

Koelkast of koelcel

Een koelcel is qua functie vergelijkbaar met een koelkast, maar er zijn een aantal grote verschillen. Zo wordt een vries- of koelcel in principe op een vaste plek gezet en kan er met een losse koelkast of vrieskast eenvoudiger worden geschoven. Daarentegen is de vries- of koelcel over het algemeen beter geïsoleerd, zodat deze energiezuiniger is en heeft deze betere mogelijkheden voor opslag van grote hoeveelheden dranken en etenswaren. Voor een horecaonderneming is de koelcel een vrijwel onmisbaar onderdeel van het interieur.

 

Zelf uw koelcel monteren?

Als u kiest voor een koelcel van Handelgigant, verzorgen wij ook graag de montage voor u. Onze koelcellen worden naar wens stekkerklaar geleverd met een koelmotor of vriesmotor. U kunt er ook voor kiezen om de koelcel zelf te plaatsen of deze zonder motor te laten leveren. Bestel de koelcel naar wens in onze webshop of neem contact op met Handelgigant voor de mogelijkheden.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.