Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Garderoberekken voor de horeca

Garderoberekken voor de horeca

Garderoberekken voor elke ruimte

Garderoberekken zijn een handige aanvulling om bijvoorbeeld een tijdelijke garderobe te kunnen creëren maar zijn ook ideaal voor een vaste garderobe. Door de handige afmeting van 1 meter breed passen onze garderoberekken in vrijwel elke ruimte. Standaard wordt bij een garderoberek een koppelstuk meegeleverd, waarmee de rekken eenvoudig tot de gewenste lengte gekoppeld kunnen worden. De garderoberekken zijn voorzien van 60 haken en van 2 kanten te benaderen, zo is er altijd voldoende ruimte voor het ophangen en afhalen van jassen en accessoires.

 

Tijdelijke garderoberuimte

Een eenmalig event, een horecagelegenheid of een publieke ruimte, bezoekers vinden het prettig als ze hun jassen veilig op kunnen hangen. Een bewaakte garderoberuimte of vrijstaande garderoberekken, met verplaatsbare garderoberekken is alles mogelijk. Creëer eenvoudig een tijdelijke garderoberuimte met losse of verrijdbare garderoberekken en berg de rekken net zo makkelijk weer op wanneer u ze niet meer nodig heeft. Ook bij schoonmaakwerkzaamheden kan het erg handig zijn om de rekken even aan de kant te kunnen zetten.

 

Onze garderoberekken, voor uw gemak

Liever geen jassen in uw restaurant of binnen tijdens uw event? Zorg voor een goede garderobe waar mensen hun jassen makkelijk en veilig achter kunnen laten. Reserveer een ruimte voor een beveiligde garderobe, of zorg voor een overzichtelijke plek voor garderoberekken, waar men de ruimte heeft om jassen achter te laten en deze ook makkelijk weer terug kunnen vinden. Geen gedoe met jassen aan stoelen, maar een overzichtelijke garderobe met zoveel plek als nodig.

 

Garderoberekken bestellen

Garderoberekken bestelt u eenvoudig online bij Handelgigant.nl, uw specialist in horeca apparatuur en horeca benodigdheden. Uw garderoberekken zijn natuurlijk scherp geprijsd en worden snel geleverd.

 

Koop voordelig en snel bij uw garderoberekken bij Handelgigant.nl